PMO’s

Preventief Medisch Onderzoek PMO-PAGO

Vitide is gespecialiseerd in het opzetten en uitvoeren van een Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Een PMO is een wettelijke verplichting, maar wat ons betreft vooral een instrument om de vitaliteit va uw organisaties te vergroten. Het standaard PMO kost € 55,-.

>>> Meer over PMO

PsychoSociale Arbeidsbelasting PSA

Psycho Sociale Arbeidsbelasting (PSA) is sinds enkele jaren oorzaak nummer één van langdurige uitval. Voor overspannenheid en burn-out zijn een groot probleem. Vitide spoort PSA op voordat het ontstaat en voorkomt daarmee uitval van uw werknemers voor slechts € 90,- per werknemer.

>>> Meer over Psychosociale Arbeidsbelasting

TLN keuring rijbewijs

Wij kunnen ons basis PMO uitbreiden met de keuring voor het groot rijbewijs. Als u lid bent van TLN en een zorgcontract heeft met Zilveren Kruis Achmea Present! betaalt u voor deze combi € 32,50.

>>> Meer over de TLN keuring groot rijbewijs

module leefstijl

Met een pre-scan van slechts 12 seconden  kunnen wij vaststellen of iemand een verhoogd risico op diabetes en hart- en vaatziekte ontwikkelt. Bijna 30% van de Nederlandse beroepsbevolking boven 40 jaar heeft een verhoogd risico. Deze scan kost slechts € 10,- per werknemer.

>>> Meer over de module leefstijl

Share: