Psychosociale Arbeidsbelasting (PSA)

PSA - Psycho sociale Arbeidsbelasting

Psycho Sociale Arbeidsbelasting (PSA) is sinds enkele jaren oorzaak nummer één van langdurige uitval. Denk hierbij met name aan overspannenheid en burn-out. Deze twee vormen van stress staan bovenaan in de lijst van beroepsziekten: het betreft 81% van de gerapporteerde psychische aandoeningen.

Wij hebben samen met het Coronel Instituut voor Mens en Arbeid (verbonden aan het AMC) een nieuwe methodiek ontwikkeld, gericht op het opsporen van PSA voordat het zich manifesteert. Op deze manier sporen wij werknemers met een verhoogd risico vroegtijdig op en voorkomen dat zij gaan uitvallen. Uit onderzoek blijkt dat na 3 maanden 100% van de verhoogde risico’s weer goed scoort. Met dit unieke instrument kunt u het lange verzuimcijfer met 1,2% tot 2% laten dalen!

Zilveren Kruis Achmea is zeer enthousiast over onze methodiek en heeft de PSA module opgenomen in de providerboog van Present! en betaalt zo 50% van de kosten.

“We willen dat Strukton een fitte organisatie is, Vitide is precies wat we daarvoor nodig hadden”

Lex van Seventer Strukton Systems CEO

De resultaten van het PMO spreken voor zich. Reden om het telkens weer op de agenda te zetten…

Arjen de Jong ODS CFO

Een uitstekend PMO, ik kan het iedereen van harte aanbevelen

Martin Dieleman Skynet Nederland CEO

Mede met behulp van Vitide kan Hornbach gebruik maken van een gedegen PMO. Het sluit ook goed aan op ons vitaliteitsprogramma

Chris van den Akker Hornbach Nederland HR manager
Offerte PSA opvragen Meer informatie

Meer informatie

Direct contact
info@vitide.nl

Of bel Ruud Braams
T: 06 13 20 1106

Share: